Production-Guide

Heiner L. Beisert

Fotograf:in (14)

Heiner L. Beisert (geb. 1999 in Crivitz) ist ein im Herzen Mecklenburgs ansässiger Fotograf und Künstler, der über bildjournalistische Reportagen auch Standfotografie, On-Set-Porträts und Behind-The-Scenes realisiert. Professionelle Digital- und Analogfotografie, im mittel- und großformatigem Medium gehören dabei ebenso zu seinem Arbeitsspektrum wie die Erstellung aussagekräftiger Fotografien für Werbung, Presse- und Öffentlichkeitsarbeit. Heiner L. Beisert (born 1999 in Cirivtz) is a German photojournalist and author, who has been defining his approach to documenting spaces and the environmental portrayal of cityscapes. His works consist of a thematically unique amalgamation of a wide plethora of aspects intertwined with political criticism. The portrayal of existential dimensions through visually recreating human solitude and mortality in the context of modern performance societies, delivers innovative perspectives on the matter of contemporary photography. He currently lives and works in Rostock for galleries and numerous papers in the German northeast, as well as Poland.

Standfotografie

Filmographie

2021 ALASKA (AT), Spielfilm, Standfotografie, Porträts & Behind The Scenes

Recent Exhibitions (selection)